Cart

Interieur realisaties

Omdat wij graag helpen met het realiseren van uw dromen. Hieronder enkele voorbeelden van onze interieur realisaties.

Referenties?

Bistro Lust (Leuven)


Voor Bistro Lust, een unieke bistronomiezaak in Leuven, realiseerden we een muurgroot verlichtingselement.

Naar analogie met de stijl van de opdrachtgever werkten we met pure ingrediënten, in dit geval gerecupereerde stukken eikenhout, die we op een creatieve manier presenteren met verlichting er achter verborgen. Het indirecte licht hiervan zorgt voor een gezellige sfeer.

woodwall bodegazzwevende leggers bistro lust    2015-07-28 12.50.11

 

 

 

 

 

 

Koks & Tales (Hasselt),

retro bar

Koks & Tales serveert lekkere verse cocktails, de gezellige uitstraling die hier bij past werd verzorgd door ons. Samen met zaakvoerder Rob bedachten we verlichtingselementen gemaakt van glazen cocktailshakers. Bodegaz pakte verder enkele delen van het interieur aan om een subtiel jaren ’30 sfeertje te creëren. Rode gordijnen van zware kwaliteit vormen de overgang van het bargedeelte naar de sanitaire ruimte. In de zitruimte installeerden we een plafondventilator om het hoofd koel te houden.

Geïnspireerd op de propeller van een Spitfire vliegtuig en gemaakt uit duurzaam walnotenhout (FSC-gecertifieerd) is dit de ultieme functionele blikvanger voor dit interieur. Vanbuiten bracht Bodegaz de finishing touch aan met het naambord aan de gevel, handgemaakt uit hergebruikt hout. (Koks & Tales is de place to be voor een lekkere verse cocktail, en dankzij Bodegaz ook voor een gezellige sfeer. )

 

 

koks & tales hasselt      Cocktail shaker light

 

 

 

 

 

 

Hoe wij werken?

  1. U heeft een idee dat u wil laten uit werken of bent opzoek naar de extra touch die jouw interieur nodig heeft, u neemt contact door ons te mailen of bellen naar 0499/32.62.09
  2. We maken een afspraak met inspirerend gesprek en bespreken uw idee.
  3. Op basis van het idee maken wij een planning en een 3d schets indien nodig vullen wij dit aan met een moodboard waaruit de uiteindelijke visuele vorm zal blijken.
  4. In overleg met u kunnen we nog aanpassingen doen. Indien u nog grote aanpassingen wil zal de offerte moeten worden herzien, maar met goed voorwerk is dit zelden nodig.
  5. Na de aanpassingen treed het hele plan in werking en werken wij het plan uit.

 

Contact

Jeroen Boogaerts
0499/326209
info@bodegaz.be

BE0896.755.397

Blijf op de hoogte, schrijf je hier in op onze 2 jaarlijkse nieuwsbrief.

Volg me op Facebook, Google+

Verzendmethodes

Afhalen in Hasselt (gratis)

Log in

Winkelmand