Menu Sluiten

Houten onderleggers – Striped

 14.00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Een set van 4 houten onderleggers. Lichtgekleurd gerecupereerd hout met een donkere streep. De nerven van het hout zijn mooi benadrukt. Als afwerkingslaag gebruiken we een natuurlijk arachideolie. Onderleggers op maat? Dat kan! Contacteer ons!

Waarom onderleggers?

Het kopen van  onderleggers voor glazen biedt praktische voordelen en voegt esthetische waarde toe aan je tafelomgeving. Deze onderleggers beschermen tafeloppervlakken tegen krassen, vlekken en beschadigingen, en dienen als een effectieve barrière tegen condensatie van glazen en de hitte van warme dranken. Met hun natuurlijke uitstraling voegen houten onderleggers een warm en stijlvol element toe aan je tafelsetting, passend bij diverse interieurstijlen. Bovendien zijn ze duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor ze een kosteneffectieve investering zijn op de lange termijn.

Naast hun beschermende functie hebben houten onderleggers ook isolerende eigenschappen, waardoor ze niet alleen vocht, maar ook warmte effectief isoleren. Het gebruik van hout als materiaal voor deze onderleggers is niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk, omdat hout een hernieuwbare grondstof is. De veelzijdigheid in vormen, maten en ontwerpen maakt het eenvoudig om houten onderleggers aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en de inrichting van je huis.

Kortom, door te kiezen voor onderleggers voor glazen combineer je functionaliteit met esthetiek, en voeg je een vleugje warmte toe aan je tafelomgeving op een milieuvriendelijke en duurzame manier.

Gewicht 0.2 kg
Afmetingen 9 × 9 × 1 cm

Andere suggesties…