Menu Sluiten

Houten Schaal – Hearing the sea

 150.00

Houten schaal, gemaakt van olijfhout, 2 jaar gedroogd om een goeie kwaliteit van hout te kunnen bieden.

Slechts 1 resterend op voorraad

Houten schaal: een meesterwerk van tijdloze esthetiek en praktische veelzijdigheid. Met liefde en expertise met de hand vervaardigd uit duurzaam hout, straalt deze schaal een unieke authenticiteit uit, dankzij zijn fascinerende nerfpatronen en organische vormen. Elke schaal is een kunstwerk op zich, doordrongen van de natuurlijke elegantie van het hout, waardoor het een uniek karakter krijgt.

Deze prachtige houten schaal is niet slechts een visuele blikvanger, maar een waardevolle toevoeging aan jouw keuken of eettafel. Ideaal voor het serveren van salades, vers fruit of andere culinaire lekkernijen, voegt het een natuurlijke charme toe aan elke maaltijd, terwijl het ook als decoratief element fungeert.

Het vakmanschap achter elke schaal is onmiskenbaar; de gedetailleerde nerfpatronen en het met de hand gepolijste oppervlak brengen de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren, waardoor elke schaal zijn eigen verhaal vertelt met trots en finesse.

De veelzijdigheid van deze houten schaal gaat verder dan alleen zijn functie in de keuken. Het kan dienen als een stijlvol decoratief element op een bijzettafel, als middelpunt op een feestelijk gedekte tafel of zelfs als een opbergplek voor kleine waardevolle spullen, waardoor het zowel praktisch als elegant is.

Door te kiezen voor deze houten schaal, kies je voor duurzaamheid, vakmanschap en een diepe verbinding met de natuur. Elk moment dat je de schaal gebruikt, wordt een viering van eenvoudige elegantie en het ambachtelijk vakmanschap waarmee het is gemaakt.

Voeg deze handgemaakte schat toe aan jouw dagelijkse leven en verrijk elk moment met zijn tijdloze, natuurlijke allure. Ontdek de magie ervan en laat je inspireren door de tijdloze gratie en praktische veelzijdigheid, elke keer dat je het gebruikt. Deze houten schaal is niet alleen een voorwerp, maar een symbool van authentieke schoonheid en vakmanschap, waardoor het een speciale plaats inneemt in je huis en leven.

Gewicht 1 kg
Afmetingen 42 × 20 × 6 cm

Andere suggesties…