Menu Sluiten

Bullie – Fiets Stier

 120.00

Origineel kunstwerk uit fiets onderdelen. Wij maakten een sculptuur uit fietsonderdelen, geïnspireerd door Picasso en de ready mades van Marcel Duchamp. De sculptuur is een uniek stuk.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: , Tags: , ,

.Een verbluffend kunstwerk geïnspireerd door de genialiteit van Pablo Picasso en Marcel Duchamp, dat is vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde fietscomponenten. Deze unieke creatie, een eerbetoon aan de kruising tussen modernisme en een speelse inventiviteit, brengt een opvallende interpretatie van een stier tot leven. Origineel kunstwerk uit fiets onderdelen.

Stel je voor: een kunstwerk aan de muur dat niet alleen de ruimte verfraait, maar ook emoties en betekenis oproept bij iedereen die het aanschouwt. Dit kunstwerk, een verfijnde samensmelting van kleuren, vormen en expressie, nodigt uit tot een breed scala aan gevoelens en ervaringen.

Als je er naar kijkt, worden je zintuigen geprikkeld. De penseelstreken lijken te dansen op het doek, met een spel van licht en schaduw. dat vertelt een verhaal van diepte en perspectief.

Elk detail draagt bij aan de algehele sfeer en betekenis van het kunstwerk.

Sommige mensen kunnen een gevoel van vreugde ervaren, anderen voelen een diepe verwondering of ontroering. Voor sommigen kan het kunstwerk nostalgie oproepen, terwijl het voor anderen juist een gevoel van inspiratie en vernieuwing teweegbrengt. Het kan herinneringen oproepen aan verre plaatsen, dromen stimuleren of eenvoudigweg een moment van stilte en reflectie bieden.

Een kunstwerk aan de muur gaat verder dan alleen decoratie; het heeft de kracht om emoties te ontlokken, gesprekken op gang te brengen en de ruimte te doordringen met een unieke atmosfeer. Het nodigt uit tot interpretatie en verandert van betekenis afhankelijk van de persoon die het aanschouwt. Deze veelzijdige beleving maakt het kunstwerk niet alleen een visuele traktatie, maar zeker ook een bron van voortdurende ontdekking en verbondenheid.

Origineel kunstwerk uit fiets onderdelen. Wil je dat wij een Bullie maken uit jouw fietsonderdelen?  Contacteer ons. Tot snel!

Gewicht 1 kg
Afmetingen 54 × 17 × 37 cm