Menu Sluiten

Spreuken bord – One planet

 17.00

Slechts 1 resterend op voorraad

Tekst bord met de spreuk: “One planet”.

15 cm x 15 cm x 1cm

Wil je er graag eentje met een qoute die je meer aanspreekt. Aarzel niet om ons te contacteren. Contacteer ons via deze link.

 

Welkom in een magische wereld van diepzinnige uitdrukkingen en humorvolle teksten met onze uitgebreide collectie houten borden met inspirerende woorden. Ontdek een schatkist aan decoratieve borden die variëren van wijze levenslessen tot lichte, grappige uitspraken – elk zorgvuldig gekozen om een uniek en persoonlijk accent aan jouw leefruimte toe te voegen.

Onze houten tekstborden worden met nauwkeurige aandacht voor detail vervaardigd, gebruikmakend van gerecycleerde materialen voor duurzame en stijlvolle decorstukken. Of je nu zoekt naar een opbeurende quote om je dag te starten met positieve energie, of naar een humoristische tekst die een glimlach op het gezicht van je gasten tovert, onze collectie biedt voor elk wat wils.

Verken de veelzijdigheid van onze houten ontwerpen en vind het perfecte tekstbord dat naadloos past bij jouw persoonlijke stijl. Creëer een omgeving die jouw eigenheid weerspiegelt en voeg een eigenzinnige flair toe aan elke ruimte. Ontdek vandaag nog onze verzameling tekst op hout en laat je betoveren door de kracht van woorden, kunstig vormgegeven op duurzaam hout.

 

 

Gewicht 400 kg
Afmetingen 15 × 15 × 1 cm