Warning: The magic method Automattic\WooCommerce\Admin\FeaturePlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/5/c/bodegaz.be/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-admin/src/FeaturePlugin.php on line 314 Warning: The magic method Automattic\WooCommerce\RestApi\Utilities\SingletonTrait::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/5/c/bodegaz.be/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce/includes/rest-api/Utilities/SingletonTrait.php on line 48 Duo lampocam een retro tafellamp - Unieke verlichting door Bodegaz.
Menu Sluiten

Duo lampocam

 120.00

Unieke tafel lamp met een retrotoets door het hergebruik van oude fotocamera’s, De lamp geeft een zacht licht. Alle bedrading en schakelaars zijn nieuw. Een tafellamp van de Lampo reeks. Gebruiksvoorwerpen op een ludieke manier zorgen voor sfeer licht.

Uitverkocht

Retro tafel lamp met een retrotoets door het hergebruik van oude fotocamera’s, De lamp geeft een zacht licht. Alle bedrading en schakelaars zijn nieuw. Een tafellamp van de Lampo reeks. Gebruiksvoorwerpen op een ludieke manier zorgen voor sfeer licht.

Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 24 × 14 × 23 cm

Andere suggesties…